Creëer uw strategie tot financieel succes

Zelf traden

Wij delen onze trades met u
en ontvang de signalen voor:
Trendtrading
AEX, DAX, SP500, Nasdaq,
Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple

Automatisch traden

Garantie op automatische uitvoering.
U bent zelf in control. Geen omkijken naar signalen en uitvoering.
Top 25 broker wereldwijd.
Perfect voor daytrading

Leren traden

Leer beleggen van Basis tot Pro
Uitgebreide serie korte video’s
Persoonlijke begeleiding

Trading

Trading Strategie handelt haar eigen strategieën zelf ook voor eigen rekening. Alle acties die wij ondernemen delen wij met u. U ontvangt van ons de duidelijk gespecificeerde aankoop- en verkoopsignalen die wij zelf doen voor onze eigen rekening. Zo kunt u steeds via uw eigen bank of broker onze strategie opvolgen en op die manier samen met ons uw vermogen opbouwen.

Trading Strategie biedt u signalen voor de toonaangevende aandelenindices en crypto. U kunt zelf aangeven welke strategie en welke markten u wenst te ontvangen.

 

Trading
 • Daytrading
 • Indextrading
 • Cryptotrading
 • Autotrading

Trading

Daytrading

Daytrading is enorm populair. Succesvol handelen binnen een dag is zeer aantrekkelijk. Korte periode risico lopen en een hoog rendement behalen is iets wat iedereen wil maar is vooral zeer specialistisch. Hierdoor is het zeker niet voor iedereen weggelegd en zijn er veel beleggers die negatieve ervaringen hebben.

Wij hebben zeer veel ervaring in daytrading en hebben in de afgelopen decennia alle successen en valkuilen mogen meemaken. In daytrading presteren de door mensen geprogrammeerde computermodellen (algoritmes) het best en meest consistent.

Wat kunt u verwachten:
Wij communiceren elke trade die wij zelf doen voor onze eigen rekening.
U ontvangt steeds de aanpassingen in de stops en limieten etc.

Wij volgen o.a. AEX, DAX, SP500, Nasdaq, Brent Crude en Goud.

Onze trades worden automatisch gegenereerd door onze eigen computermodellen (algoritme).
Wij handelen zowel opgaande- als neergaande markten (long en short).

Wij adviseren gebruik te maken van de autotrading (gratis) vanwege de gewenste snelle opvolging van de signalen.

Wij hebben deze systemen succesvol in gebruik voor onze eigen rekening. Onze trades kunt u zelf opvolgen. Voor uw gemak kunt u kiezen voor Autotrading. Dit is perfect toepasbaar in de daytrading.

Aanmelden

Indextrading

Indexbeleggen is sinds een aantal jaar populair. Begrijpelijk, want het is eenvoudig te volgen en goed te begrijpen. Men koopt de AEX en het rendement loopt netjes mee met de koersbewegingen van de AEX.

Het indextraden bij Trading Strategie gaat verder. Wij traden trendmatig en zullen dus ook de opwaartse trends in de aandelenmarkten meelopen. Het verschil is dat wij bij het detecteren van een tussentijdse neerwaartse trend uit de positie gaan en het vermogen inzetten om de neerwaartse trend te volgen. Op deze manier profiteren we zelfs van neergaande markten.

Op het moment dat de aandelenkoersen een opwaartse trend laten zien geven wij extra gas en gaan we met een dubbel bedrag in de markt. Van opwaartse bewegingen wordt op deze manier dubbel geprofiteerd.

Wij zijn daarmee niet afhankelijk van de voortgang van de economie en kunnen in elk economisch klimaat rendement behalen.

Wat kunt u verwachten:
Wij communiceren elke trade die wij zelf doen voor onze eigen rekening.
U ontvangt steeds de aanpassingen in de stops en limieten etc.

Wij volgen de AEX, DAX, Nasdaq en de SP500.

Aanmelden

Cryptotrading

Crypto is een heel aparte tak binnen de sector. Niemand weet wat de toekomst brengt. Dat is de reden waarom wij alleen traden en niet beleggen in crypto. De trading gebeurt alleen in de Bitcoin.

Crypto kent een hoge volatiliteit waardoor het risico hoog is en de rendementsmogelijkheden ook zeer hoog zijn. Onze trades volgen de trend in de markt. De trend wordt dagelijks bepaald door onze fundamentele- en technische analyse. Van belang is dat wij de belangrijke crypto zonder hefboom kopen voor de opwaartse trend en dat wij niet inspelen op neerwaartse trends. Bij een neerwaartse trend gaan wij even uit de markt en wachten we de opwaartse trend af. Even een time out.

Wat kunt verwachten:
Wij communiceren elke trade die wij zelf doen voor onze eigen rekening.
U ontvangt steeds de aanpassingen in de stops en limieten etc.
Wij volgen de Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple

Aanmelden

Autotrading

Voor uw gemak biedt Trading Strategie de mogelijkheid om de tradingsignalen direct automatisch op te laten volgen. Dit kost u niets extra en u heeft altijd de garantie dat alle signalen worden uitgevoerd zonder dat u daar omkijken naar heeft.

U blijft zelf in control en kunt te allen tijde de autotrading aanpassen, stopzetten etc.

Wij werken hiervoor samen met een gespecialiseerde broker. Deze bestaat reeds 20 jaar en is inmiddels een top 25 broker wereldwijd. Dagelijks ontvangt u van de broker het overzicht per email.

Wij adviseren om met minimaal € 2.500,- per systeem deel te nemen in autotrading.

 

 

Aanmelden

Educatie

Het leren traden bij Trading Strategie heeft een andere inhoud dan dat u wellicht gewend bent.

De reden daarvan is dat wij begeleiding bieden om financieel bewustzijn bij u te vergroten, financiële onafhankelijkheid samen met u te realiseren zodat u zelfstandig financiële zekerheid creëert.

In de cursus leert u alles over het fundament van beleggen, de verschillende instrumenten, praktische toepassing en basis technische analyse.

Belangrijk is dat u een dagelijkse videoanalyse krijgt van de markten waarin u wordt begeleid in de praktijk.

Middels de cursussen die wij hebben ontwikkeld en de voortgaande begeleiding kunt u zich ervan verzekeren dat u met goed geschut, goede bescherming en voldoende kennis de financiële markten markt op gaat en de door u beoogde winsten te behalen.

Educatie
 • Theorie
 • Personal coaching

Educatie

Theorie

Wilt u beginnen met traden op de aandelenmarkt zonder veel geld en tijd te verspillen aan dubieuze handelsstrategieën die niet werken? Wilt u een vertrouwde tradingstrategie leren waarmee u elke maand extra rendement kunt behalen?

90% van de beginnende handelaren verliest een hoop van het kapitaal op de aandelenmarkt omdat ze erin duiken zonder een solide plan. Vanuit dit punt hebben wij een cursus gecreëerd om u te helpen uw leercurve te verkorten en om te voorkomen dat u uw vingers brandt aan de aandelenmarkt.

Wij bieden u de juiste tools, kennis en tradingstrategieën om met vertrouwen door de aandelenmarkt te navigeren, terwijl u uw kapitaal beschermt met een bewezen risicoplan dat wij u aanreiken. Onze ijzersterke cursus is ontworpen om beginners te helpen met handelen op de aandelenmarkt in een zo kort mogelijke tijd, met voldoende efficiënte oefening.

Inhoud van deze cursus;

 • Hoe u kunt beginnen met handelen/traden
 • Analyseren van de markt
 • Prijsactie en de markt
 • Risicomanagement
 • Zelf beleggen en laten beleggen

Personal coaching

De markten succesvol traden is een zeer uitdagend gegeven waarbij een persoonlijke coach zeer waardevol is en in sommige gevallen zelfs cruciaal.

Trading Strategie heeft gehoor gegeven aan de grote vraag in de markt naar persoonlijke begeleiding.

De coaches hebben tientallen jaren ervaring en zijn door de wol geverfd.  Ze hebben de nodige bearmarkets, beurscrashes en tumultueuze markten overleefd. Door deze eigen ervaringen zijn zij instaat u te behoeden voor deze valkuilen.

Juist door de strikt persoonlijke benadering is het beperkt beschikbaar. Dit om de kwaliteit van onze unieke dienstverlening te waarborgen.

Bent u opzoek naar begeleiding van een persoonlijke coach die echt de tijd neemt om naast u te gaan zitten om samen met u uw financiële doelen bereiken.

Wees u ervan bewust dat dit een exclusieve dienstverlening is die wij u aanbieden tegen een gering uurtarief van 100 euro.

Vanwege de diverse maatregelen zal de begeleiding online zijn, indien gewenst is het ook mogelijk onder de maatregelen een fysieke afspraak te plannen.

Gelieve u aan te melden via email info@tradingstrategie.nl. Hierin geeft u uw naam en telefoonnummer op en wij nemen persoonlijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 

 

 

 

 

Onze diensten

Traden

Wij bieden twee vormen van traden aan. Met beide bent u zelf in control!

U kunt kiezen voor daytrading:

 • In AEX, DAX, Nasdaq en S&P500
 • In Goud en Olie (Brent Crude)

En u kunt kiezen voor trendtrading:

 • In AEX, DAX, Nasdaq en S&P500
 • Op de Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple

VOOR ALLE MARKTEN GELDT GRATIS AUTOTRADING!

U kunt voor slechts 899 euro gebruik maken van onze tradingssignalen!

Meld u snel aan!

Educatie en coaching

Wij bieden allround cursussen voor elke belegger en begeleiden u dagelijks met videoanalyse.
Vragen? u kunt ons altijd mailen op vragen@tradingstrategie.nl en u ontvangt tijdens kantooruren binnen maximaal twee uur  antwoord.

U kunt voor slechts 399 euro per jaar gebruik maken van onze cursussen en begeleiding.

Tevens bieden wij u persoonlijke coaching aan om u succesvol te laten traden.

Meld u snel aan!

Onze kernwaarden

Wij doceren

Kennis is de basis voor succes.
Beleggen is geen spel. Weet wat je doet.

Wij begeleiden

Wees zelf in control maar bereik samen met ons uw doel.

Wij leveren

Geen woorden maar daden.
Wij weten hoe het werkt en blijven naast u staan totdat u het doel hebt bereikt.

Trading Strategie is ook bekend van TV

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een e-mailbericht met instructies hoe je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.