Educatie

Be smart in trading

Ik wil leren

Wat ontvangt u:

Trading educatie
Trading simulatie
Persoonlijke begeleiding
E-mail trading support

Wij leren u de basis, wij leren u het fundament. Wij zullen er, samen met u, voor zorgen dat u uiteindelijk in een onbewust bekwaam stadium zal kunnen beleggen op de aandelenmarkt. Waarbij u het door eigen onderzoek nog meer eigen kunt maken en dat uw interesse gebieden ook het beste opneemt en het beste onthouden.

Educatie is de manier om ervoor te zorgen dat mensen zichzelf kunnen ontwikkelen en geen hulp meer nodig hebben van buitenaf. Zo is educatie ook van essentieel belang als fundament voor het creëren van financieel bewustzijn en financiële onafhankelijkheid.

Het opdoen en eigen maken van nieuwe kennis en vaardigheden doet zich voor in vier fasen;

Fase 1.  Onbewust onbekwaam: dit wil zeggen dat de persoon in kwestie zich niet bewust is van het feit dat hij kennis mist of een vaardigheid niet beheerst

Fase 2. Bewust onbekwaam: in deze fase is de persoon in kwestie zich ervan bewust geworden dat hij/zij iets mist en moet bijleren.

Fase 3. Bewust bekwaam: de persoon in kwestie is in deze fase bewust bezig de gewenste kennis of  vaardigheid zich eigen te maken.

Fase 4. Onbewust bekwaam: zodra deze fase is bereikt heeft de persoon in kwestie de persoon in kwestie zich de nieuwe kennis of vaardigheid eigen gemaakt. Hij/zij laat de nieuwe kennis of vaardigheid zien zonder daarover na te denken of daar enige moeite voor te doen, maar laat het automatisch zien.

Omdat de aandelenmarkt zo alomvattend, zo immens groot is, eigenlijk is de financiële markt een onstoffelijk lichaam. Het beweegt en er gebeuren onverklaarbare zaken op de financiële markten. Want als we allemaal de financiële markten zouden begrijpen, dan zouden er geen crisissen zijn. Dan zou er geen deflatie zijn, geen hyperinflatie, want… we zouden dan alles kunnen sturen. Maar nu is dat niet het geval, dus als de grootste professionals van deze aarde niet weten wat er morgen gaat gebeuren. Of waarom er daadwerkelijk echt iets gebeurd is, hoeveel weet u dan eigenlijk?

Wij leren u de basis, wij leren u het fundament. Wij zullen er, samen met u, voor zorgen dat u uiteindelijk in een onbewust bekwaam stadium zal kunnen beleggen op de aandelenmarkt.  Waarbij u het door eigen onderzoek nog meer eigen kunt maken en dat uw interesse gebieden ook het beste opneemt en het beste onthouden.

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?