Over ons

Trading Strategie biedt beleggers en traders de tools en begeleiding bij hun activiteiten op de beurs. Het team heeft gezamenlijk tientallen jaren professionele beleggingservaring en biedt u de mogelijkheid om op een moderne manier hiervan gebruik te maken.
In de komende periode zullen wij onze activiteiten gaan uitrollen naar Duitsland en Groot-Brittannië. Hierdoor zal het team flink groeien.

Het team staat onder leiding van Edgar de Haas. Sinds 1995 is hij actief als professioneel trader en vermogensbeheerder.

Trading Strategie biedt haar cliënten de oplossing voor het gehele traject tot succesvol beleggen. Zo kunt u de noodzakelijke theorie leren middels korte duidelijke instructievideo’s om vervolgens dagelijks aan de slag te gaan onder begeleiding van onze dagelijkse video-analyse van de markten. Daarnaast staat ons team klaar om uw vragen te beantwoorden.

Aanvullend op de educatie en begeleiding biedt Trading Strategie u live beleggingssignalen. Deze signalen zijn op basis van algoritmes en worden daardoor automatisch gegenereerd. Deze worden ook daadwerkelijk uitgevoerd voor de eigen rekening van Trading Strategie.
Ter inspiratie voor uw eigen beleggingen ontvangt u de signalen zodat u inzicht krijgt in onze handelswijze.
Voor uw gemak biedt Trading Strategie u de mogelijkheid om deze signalen middels autotrading ook voor uw rekening uit te laten voeren.

Op deze manier biedt Trading Strategie kunt u zowel leren beleggen, profiteren van dagelijkse begeleiding en indien gewenst zelfs de trading automatisch laten verlopen.

Als ervaren professionele beleggers staan u bij en u bent altijd zelf in control. U bepaalt zelf uw tempo en tot hoever u met ons mee wilt gaan. U bepaalt zelf wat u wilt  maar heeft er geen  of u laat deze signalen automatisch uitvoeren op uw eigen rekening.

U kunt kiezen voor de complete service ad € 1.099,- jaar maar de educatie en de beleggingssignalen zijn ook apart verkrijgbaar.

 

Nog geen lid? Klik hier om lid te worden.

Wachtwoord vergeten?